ANGELS35

  • FOTOGRAF ZA VJENČANJE
  • SNIMATELJ ZA VJENČANJE
  • FOTOGRAFISANJE VJENČANJA
  • SNIMANJE VJENČANJA
  • DRONE FOTO I VIDEO

CIJENE I PAKETI VJENČANJA – snimanje i fotograf

Cijene i paketi naših usluga za snimanje i fotografa vjenčanja je malo teže definisati. Naravno da postoje standardne cijene i paketi koji se krecu
od 400 – 3500 eura, sve zavisi od želja, ideja i zahtjeva  mladenaca , koliko je veliko vjenčanje, koliko je potrebno fotografa i snimatelja, da li Vaše vjenčanje mogu snimiti i fotografisati jedan fotograf i jedan snimatelj itd ..
Kako snimamo i koliko traje sati naše radno vrijeme, možete pročitati na stranici O NAMA.

Neki naši parovi imaju posebne želje u vezi dana vjenčanja, pogotovo kada je velika svadba, njihova želja je da se snimi sto više dokumentarnog materijala ali da se istovremeno snimaju kadrovi za spot.
Za takvo vjenčanje treba minimum dva – tri kamermana sa asistentima i minimalno dva fotografa.
Jedino na taj način je moguče pokriti sve segmente svadbe. Organizacija tako velike svadbe to i zaslužuje.

Međutim u današnje vrijeme većinom Covid-19 utiče na planiranje vjenčanja.
Zbog te novo nastale situacije i epidemioloških mjera radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 pojavila su se mikro vjenčanja kao novi trend. Mikro vjenčanja su mala vjeenčanja do 20-50-tak osoba i u tom slučaju se mora napraviti posebna ponuda za mladence.

+387 65 880 906

Banja Luka , Bosnia and Herzegovina

Kako odabrati pravi paket ?

Kontaktirajte nas , poslaćemo Vam naše standardne cijene i pakete , iako klasična ponuda naših paketa nije jedini izbor koji imate.
U razgovoru sa nama i u skladu sa vašim planovima za dan vjenčanja uvjek možete da dobije posebnu ponudu napravljenu samo za Vas. Ako pravite veliku svadbu ili mikro vjenčanje sa nama se možete dogovoriti o najboljim paketima koji će odgovarati Vašem danu vjenčanja.

    fotograf vjenčanja cijene paketi