ANGELS35

  • snimanje vjenčanja
  • fotograf za vjenčanje
  • drone foto video
  • fotografisanje
  • vjenčanja
ANGELS35 wedding studio

Imamo više od 10 godina iskustva i  preko 350 snimljenih vjenčanja na prostoru EU ( Hrvatska, Slovenija, Njemačka, Austrija, Svicarska)  i BiH; i preko 150 na Sejšelima.

Na dan vašeg vjenčanja video snimatelj snima sve te divne trenutke tog dana.
Ljubavna priča Vašeg dana je zamrznuta u vremenu i sačuvana za vaša sjećanja i naredne generacije.

Zahvaljujući dugogodišnjem  iskustvu  nećemo propustiti zabilježiti najvažnije trenutke jednog od najvažnijih dana u vašem zivotu.
Pogledajte naše priče

Mi sa kamerom bilježimo iskrene trenutke dok se događaju, hvatamo stvarne emocije kako bismo stvorili nezaboravne uspomene za naše klijente. Kroz video ponovo ćete se sjetiti najdivnijih trenutaka, zabave i prelijepog dana vašeg vjenčanja, zato je važno odabrati dobrog snimatelja za vjenčanje.

Angels 35 video tim koji želi da vaše vjenčanje iz snova, veše fotografsko iskustvo bude bez stresa, zabavno i nezaboravno.
Parovi koji su nas angažovali za snimanja vjenčanja rekli su o nama da smo profesionalni, zabavni i da smo njihovu emociju, ljubav i sreću toga dana zabilježili na emotivan i jedinstven nacin.

Nudimo vam nekoliko paketa za snimanje  i  fotorgafisanja vjenčanja, izmedju kojih možete izabrati koji Vam najviše odgovara.

Angels 35 ce vašu ljubavnu priču ispričati kroz video dokumentarac zasnovan na videu najvišeg kvaliteta.

Za neke naše mladence po njihovoj želji snimili smo video pozivnice za vjenčanje, a to  možemo nazvati i najava vjenčanja.

324
Snimljeno
Vjenčanja u BiH
188
Snimljeno
Vjenčanja u EU
43
Snimljeno
Vjenčanja na Seychelles

Pogledajte naše spotove , naš jedinstven stil snimanja vjenčanja

Zašto odabrati nas

Vašem vjenčanju pristupamo maksimalno profesionalno. Angels35 je jedan od najboljih wedding timova za stvaranje  maštovitog i filmatičnog videa vašeg vjenčanja.
Veliki broj snimljenih vjenčanja i veliki broj presretnih parova sa našim jedinstvenim bajkovitim filmovima i spotovima.

Profesionalizam
Iskustvo
Maštovitost
Vrhunska oprema

Promotivna videa i muzički spotovi

Angels35 pored snimanja i fotografisanja vjenčanja , bavi se snimanjem i izradom promotivnih videa i muzičkih spotova.
Pogledajte par naših radova.