ANGELS35

  • snimanje vjenčanja
  • fotograf za vjenčanje
  • drone foto video
  • fotografisanje
  • vjenčanja
Angels35 photography

Fotograf za vjenčanje

Fotografisanje nas čini sretnima, fotograf vjenčanja je privilegija jer djelite sreću tog dana sa svima prisutnima.
Odabir fotografa za vjenčanje je veoma bitno.jer dan vašeg vjenčanja je jedan od najvažnijih dana u vašem životu. Nas fotograf  vjenčanja je savrsen izbor za Vaš jedinstven dan.

Na dan vjenčanja potreban vam je netko s kime se osjećate ugodno i opušteno .
Kroz naše fotorgafije zauvjek će Vam ostati u sječanju posebni trenutci , dobra zabava, sreća , emocija vašeg dana vjenčanja.

Pored Angels 35 fotografa jedinstveni trenutci radosti, ljubavi i sreće nece proći nezabilježeni.

Nećemo zaustaviti za fotografiju, mi hvatamo spontane momenate onako kako se dešavaju.
Volimo da svaka fotografija bude protkana emocijom i srećom.

Svaki je par različit zato ne ograničavamo svoj stil fotografisanja. Jedinstvenim pristupom pronađemo savršenu kombinaciju fotografisanja, trenutaka kakvi su se dogodili, portreta i zapanjujućih scena koje će biti dostojne magazina.

Pogledajte naše priče , tu smo prestavili nekoliko parova koji su nas odabrali da kroz video i fotorgafije zabilježimo njihov jedinstveni dan.

137
Fotografisano
Vjenčanja u BiH
179
Fotografisano
Vjenčanja u EU
161
Fotografisano
Vjenčanja na Seychelles
fotorgaf za vjenčanje

Fotorgaf za vjenčanje

Renata fotograf vjenčanja

Fotograf za vjenčanje

wedding photographer

Fotograf za vjenčanje

Fotograf za vjenčanje

Angels 35 je mali ali izabrani tim, kreativan i maštovit sa velikim iskustvom u video snimanju i fotografisanju vjencanja.

Imamo više od 10. godina iskustva i snimali smo venčanja širom sveta.
Svako naše vjenčanje je montirano na jedinstven način, a iskrene emocije pretvorene u fotografije su nešto što ljudi mogu da osjete i dugo vremena nakon što je venčanje prošlo.
Mladenci koji su godinu dana pripremali svoje vjenčanje iz snova , bili u potrazi za šminkerima, frizerima, muzikom itd , mi smo to fotorgafisali i snimili da to izgleda kao vjenčanje iz snova.

FOTOGRAF ZA VJENČANJE – PAKETI

U ponudi imamo nekoliko paketa za video snimanje i fografisanje vjencanja i u ponudi izradu video pozivnice za vjenčanje.

Mi odgovorno tvrdimo da ćete za naše cijene uvijek dobiti više od dogovorenog i plaćenog. Pristupačna cijena za koju ne morate žrtvovati kvalitetu, nego nasuprot, kod nas ćete dobiti najbolji odnos cijene i kvalitete, te puno više dobivenog za uloženo.

Oprema koju koristimo pri fotografisanju vjenčanja i snimanju, je uvek profesionalna i vrhunske kvalitete. Uvijek je spremna da zabeleži vaš najvažniji dan u svim situacijama.

CANON – SONY – DJI

Pogledajte kako izgleda photo book koji dobiju naši mladenci

FOTOGRAF ZA VJENČANJE
NAŠA FILOZOFIJA

Kao fotograf za vjenčanje, mi smo tu da vam pružimo ne samo uslugu fotografisanja, već da vam stvorimo nezaboravne uspomene na vaš veliki dan. Vjerujemo da je svaki par jedinstven i zato prilazimo svakom vjenčanju sa individualnim pristupom.

Naša filozofija je da pratimo spontanost i emocije, jer smatramo da svaki djelić sreće umnožava se ukoliko ostaje zabilježen. Naše fotografije prikazuju ne samo zabilježene trenutke, već i emocije i atmosferu koja je prisutna na dan vašeg vjenčanja.

NAŠA USLUGA

Naša usluga uključuje fotografisanje vjenčanja, portreta i detalja koji su vam bitni. Želimo da našim fotografijama prenesemo vašu priču i zato radimo sa vama kako bi se upoznali sa vašim željama i očekivanjima. Trudimo se da vas oslobodimo stresa i da vam omogućimo da se opustite na dan vašeg vjenčanja.

Naš cilj je da vam pružimo vrhunsku uslugu, kako bi vaš dan bio nezaboravan i kako biste imali fotografije koje ćete sa zadovoljstvom dijeliti sa svojim najmilijima i prijateljima.

Birajući Angels35, ne samo da dobijate iskusnog i talentovanog fotografa za vjenčanja, već i osobu koja će vas pratiti kroz cijeli proces i koja će se pobrinuti da vaš veliki dan bude onakav kakav ste oduvijek željeli.

Zašto odabrati nas

jedinstvena vizija
Profesionalizam
Vrhunska oprema.
kreativnost