Planirate li svoje vjenčanje u Rijeci?

Ne propustite priliku da zabilježite svoj poseban dan uz profesionalno fotografisanje i snimanje videozapisa. Ovdje smo da vam pomognemo zabilježiti sve nezaboravne trenutke na najbolji mogući način.

Naš tim fotografa i snimatelja posvećen je tome da stvorimo nezaboravne uspomene koje će trajati cijeli život. Naš kreativni pristup i iskustvo u snimanju vjenčanja omogućit će vam da se osjećate opušteno i uživate u svakom trenutku vašeg dana.

Tijekom fotografisanja vjenčanja u Rijeci, Opatiji uopšteno Kvarneru, zajedno ćemo pronaći savršene lokacije za fotografiranje koje će odgovarati vašem stilu i osobnosti.

FOTOGRAFISANJE VJENČANJA Rijeka / Opatija / Malinska

Aleksandra i Deni

Lokacija: Rijeka – Hrvatska
Lokacija: Opatija – Hrvatska

Lokacija: Malinska – Otok Krk – Hrvatska

Fotograf vjenčanja : Renata
Video  vjenčanja : Gogson

Fotografisanje vjenčanja Rijeka  / Opatija / Hrvatska

Tog jutra kada smo su uputili u pravcu Rijeke nismo ni sanjali kakvom ćemo predivnom vjenčanju prisustvovati. Bili smo sretni sto napokon idemo snimati i fotografisati vjenčanje od Aleksandre i Denija. Dva puta odgađali zbog Covid-19 situacije.

Naša komunikacija s mladencima je bila isključivo on line. Jako smo se radovali našem prvom susretu uživo. Dogovor je bio da se nađemo u hotelu Ambasador u Opatiji u čijem je restoranu organizirana proslava vjenčanja.

Bilo je veoma lako komunicirati i dogovarati se oko detalja i organizacije sa Aleksandrom i Denijem.
Vjenčanje je bilo u crkvi sv.Križa. Obred vjenčanja je bio zaista divan i jako emotivan.

Prije samog ulaska u hotel Ambasador, napravili smo kratko fotografisanje i video snimanje naših mladenaca na Opatijskoj obali s Rijekom u pozadini.
Ponedjeljak dogovorili fotošuting na otoku Krku.
Ulazak naših mladenaca u hotel, party, vatromet …  tu predivnu i veselu atmosferu možemo probati predočiti video snimcima i fotografijama.

FOTO I VIDEO SHOOTING – poseban dan

Nakon dana odmora stigao nam je ponedjeljak kada smo imali poseban dan za snimanje videa i foto šuting naših mladenaca.
Želja naših mladenaca je bila da se fotografišu i snimaju kraj Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji gdje je njihova ljubavna priča počela.
Ispred ovog mjesta smo uspjeli napraviti mnogo lijepih snimaka, zahvaljujući prirodnom kretanju i opuštenosti mladenaca.

fotografisanje vjenčanja opatija - poseban dan

Fotograf vjenčanja Rijeka Opatija Malinska – Poseban dan

poseban dan

Fotograf  vjenčanja Rijeka Opatija Malinska – poseban dan

poseban dan snimanja vjenčanja

Fotograf vjenčanja Rijeka Opatija Malinska – Poseban dan

Druga odabrana lokacija za snimanje  i fotografisanje

našeg para je bila na otoku Krku gradić Malinska  u predivnoj HERITAGE Villa AQUAMARINE.

Naš ljubazni domačini Dea i Deno su nas dočekali i ponudili nam  vino, ribu, masline , osmijesi se nisu skidali sa lica .
Raditi fotošuting i snimati video u takvoj atmosferi je pun pogodak.

Ovo je također bila prilika da se naši mladenci presvuku i zabilježe nekoliko fotografija u vjenčanici i odijelu.

Nakon toga smo se uputili do same obale mora na Rajskom putu gdje smo napravili prekrasne fotografije i snimke u prirodi. Ovdje smo iskoristili prirodne ljepote ovog mjesta, a pozadina koju su činili more i obala dodatno je obogatila naše snimke.

Kao što možete vidjeti, fotografisanje vjenčanja u Rijeci može biti izuzetno uzbudljivo i zanimljivo. Lokacije kao što su Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji i HERITAGE Villa AQUAMARINE u Malinskoj pružaju prekrasne pozadine za vaše snimke. Priroda na Rajskom putu dodaje posebnu draž vašim fotografijama.

Ako i vi planirate svoje vjenčanje u Rijeci i okolini, svakako razmislite o ovim lokacijama za vaš foto i video shooting.