SNIMANJE VJENČANJA GRADIŠKA

Anja i Dean su svoj veliki dan proslavili u predivnom gradiću Gradiška na obali rijeke Save. Njihovo vjenčanje bilo je jedno od najemotivnijih i najromantičnijih vjenčanja koje je Angels 35 imao priliku snimiti.
Crkveno vjenčanje održalo se u crkvi Hrama pokrova presvete Bogorodice, a svadbeni parti je bio organiziran u svadbenom salonu Taxi bar u Gradiški.

Kada su Anja i Dean ušli u salon, njihov ulazak je bio očaravajući. Kao što su i zaslužili, bili su u centru pažnje, a svaki gost je gledao u njih. Bilo je jasno da je njihova ljubav jaka i da će trajati zauvijek.

Anja i Dean su imali jedan od najemotivnijih prvih plesova koji je Angels 35 ikada snimio. Uz pjesmu “Srce sa tobom bilo gde“, ovaj par se okrenuo u savršenom skladu, izazivajući suze na licima mnogih gostiju. Njihovo vjenčanje bilo je prepuno emocija, a kamerama Angels 35 nije promakla nijedna suza radosnica.

Osim toga, bilo je očigledno da je Anja i Dean imali veliku podršku svojih roditelja, kumova i prijatelja u svim segmentima vjenčanja. Njihova ljubav bila je uzvraćena u istoj mjeri i to se vidjelo u svakom trenutku, od emotivnog trenutka u crkvi do ludog plesa na podiju.

Angels 35 je bio sretan što je bio dio ovog prekrasnog dana. Njihov tim je snimio vrhunski materijal sa ovim divnim parom, a snimci će zauvijek ostati kao podsjetnik na predivan događaj i ljubav Anje i Deana.

Angels35 wedding studio jedan od najboljih timova za VIDEO snimanje i fotografisanje vjenčanja. Posjetite naš vimeo i youtube kanal i pogledajte više naših videa.

U ponudi imamo nekoliko odličnih video paketa. Kontaktirajte nas za cijene i pakete.

fotografisanje vjencanja  – fotograf za vjencanje  – fotograf za vencanja  – fotograf vjenčanja  – snimanje vjenčanja  – fotografiranje vjenčanja – fotografije mladenaca  – video snimanje vjenčanja – snimatelj za vjenčanje – fotograf za svadbe – fotografije vjenčanja – fotografije mladenaca – wedding photographer – wedding videographer