FOTOGRAF VJENČANJA BANJA LUKA

Marija i Mladen

Fotografisanje vjenčanja u Banja Luci
Marija i Mladen su par sa kojom je lako komunicirati, njih dvoje su tačno znali šta žele i kako to da ostvare . . .

Mjesto našeg susreta je bilo u restoranu Stara Ada u Banja Luci, gdje su planirali da se vjenčaju.

Bilo nam je jako drago što su odlučili da nas kontaktiraju i baš nama Angels35  wedding  studiju poklone svoje povjerenje da im mi snimamo i fotografišemo vjenčanje.
Odmah nakon par rečenica bilo nam je jasno da će to vjenčanje biti elegantno i glamurozno.

fotograf vjenčanja banja luka

Fotograf vjenčanja Banja Luka

fotorgaf vjenčanja banja luka

Fotograf vjenčanja Banja Luka

fotograf vjenčanja banja luka

Fotograf vjenčanja Banja Luka

Imali su želju da dekoracija za građansko vjenčanje bude postavljena na obali uz rijeku Vrbas.

Nisu željeli tradicionalno okupljanje svatova kod kuće mlade i mladoženje. Svi gosti su pozvani da dođu u restoran Staru Adu na vjenčanje. Trudili su se da ništa ne prepuste slučaju i da sve bude isplanirano i dobro organizovano, naravno osim vremena.

Marija i Mladen – wedding highlights – Angels35 snimanje vjenčanja

Kada je došao taj dan 5. Septembar 2021. godine osvanuo je divan sunčan dan, baš onakav kakvom su se Marija i Mladen nadali.

Stara ada je tog dana bila okupana suncem a na postavljenu dekoraciju, za građansko vjenčanje, kraj rijeke probijalo je sunce kroz krošnje drveća.

Gosti su pristizali i uz laganu muziku, piće i razgovor iščekivali pojavljivanje mladenaca. Marija je kao princeza prišla svom princu na mostu te su zajedno krenuli u svoju bajku.

U predivnom ambijentu pored rijeke Vrbas okruženi porodicom i prijateljima njih dvoje su izrekli sudbonosno da. Nakon toga je uslijedilo kratko fotogafisanje mladenaca u predivnoj prirodi Stare Ade na rijeci Vrbas.

Njihovo vjenčanje iz snova se nastavilo u sali uz ludu zabavu i ples, a kao šlag na torti je bila svadbena torta koja je bila postavljena vani ispred sale.

Prolaz je bio ukrašen prskalicama i svijećama kroz koji su Marija i Mladen došli do svadbene torte. Slatki momenat svadbe obasjao je spektakularni vatromet i svojim raskošnim sjajem obasjao presrećne mladence i njihove goste.

fotografisanje vjenčanja banja luka

Fotografisanje vjenčanja

fotografisanje vjenčanja banja luka

Fotografisanje vjenčanja

ffotografisanje vjenčanja banja luka

Fotografisanje vjenčanja

 Poseban dan

Marija i Mladen su u svom odabranom paketu imali i poseban dan za snimanje videa i fotografisanje za photo book. Njihova želja je bila da iznajme stari kabriolet i da se voze u njemu.

Naravno najbolji predjeli za tu vrstu snimanja i fotografisanja mladenaca jeste lijepa priroda Manjače. Na kraju dana snimatelj vjenčanja je imao predobre kadrove za video a fotograf je uhvatio prelijepe fotografije mladenaca za book.

Nama je bilo zadovoljstvo snimati vjenčanje iz snova, a naš par Marija i Mladen su živjeli svoju bajku, i još žive u njoj samo bez vjenčanice i svatova.