Snimanje vjenčanja je izuzetno važno jer će vam pomoći da zauvijek sačuvate dragocjene uspomene na vaš veliki dan. Opatija je popularna destinacija za vjenčanja zbog svoje prekrasne arhitekture i mediteranskog okruženja. Dalo planirate vjenčanje u Opatiji ili gradu Rijeka. Angels35 wedding studio može vam pomoći da sačuvate te uspomene za cijeli život.

Natalija i Josip su jedni od mnogih parova koji su odlučili su se za nas, da Angels35 wedding studio bude taj koji će snimati njihovo vjenčanje .
Angels35 wedding studio je osigurao da sve bude savršeno – od početka do kraja. Naši fotografi i snimatelji su se pobrinuli da svaki detalj bude zabilježen i da mladenci budu zabilježeni u najboljem mogućem svjetlu.

PHOTO BOOK

Natalija i Josip su bili oduševljeni svojim fotografijama i video snimkom vjenčanja, kao i njihove porodice. Mi smo se pobrinuli da se svaki posebni trenutak zabilježi na najbolji način, od ceremonije vjenčanja do zabave sa svatovima. Ne samo da su dobili prekrasne uspomene, već su dobili i predivan photo book sa svim svojim omiljenim slikama.
Photo book će biti divan dodatak njihovom domu i podsjetnik na njihov poseban dan.

SNIMANJE VJENČANJA OPATIJA RIJEKA VIŠKOVO

Pobrinuli smo se da snimimo prekrasan video snimak vjenčanja. Svaki detalj je zabilježen na filmu i na taj način, mladenci će se moći prisjetiti svih posebnih trenutaka njihovog vjenčanja. Video snimak je bio vrhunske kvalitete, sa vrhunskim montažom i glazbom koja je savršeno odgovarala njihovom danu vjenčanja.

Ako tražite fotografa i snimatelja za svoje vjenčanje u Opatiji, Rijeci, Viškovu, opčenito Kvarneru ne tražite dalje. Mi ćemo se pobrinuti da svaki  trenutak bude  snimljen.
Snimanje svadbe od Natalije i Josipa je iskustvo koje će vam ostati u sjećanju cijeli život. Uz nas možete biti sigurni da će svaki važan trenutak biti zabilježen na najbolji mogući način.

Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o načinima na koje možemo učiniti vaše vjenčanje  nezaboravnim.

Snimanje vjenčanja Rijela Opatija – Natalija i Josip – Wedding highlights

Lokacija: Rijeka – Hrvatska
Lokacija: Opatija – Hrvatska

Angels35 wedding studio jedan od najboljih timova za VIDEO snimanje i fotografisanje vjenčanja

Posjetite naš vimeo i youtube kanal i pogledajte više naših videa.

U ponudi imamo nekoliko odličnih video paketa. Kontaktirajte nas za cijene i pakete.

fotografisanje vjencanja Rijeka – fotograf za vjencanje Rijeka – fotograf za vencanja Opatija- fotograf vjenčanja Viškovo- snimanje vjenčanja Zagreb – fotograf vjencanja Rijeka –  fotografiranje vjenčanja  Zagreb – fotografije mladenaca Opatija – video snimanje vjenčanja Opatija- snimatelj za vjenčanje Rijeka – fotograf za svadbe – fotografije vjenčanja – fotografije mladenaca