Vaše vjenčanje zaslužuje da bude nezaboravano, a snimanje vjenčanja i fotografisanje je jedan od najboljih načina da zabilježite te nezaboravne trenutke.
Angels35 je tim stručnjaka za snimanje vjenčanja koji se ponosi svojim iskustvom u stvaranju emotivnih i prekrasnih videozapisa. Jedan od naših najnovijih projekata bio je  vjenčanje Martine i Ivana u prekrasnom gradu Puli.
Na našoj web stranici možete pogledati video snimku od 20 minuta i fotografije koja prikazuje čitav njihov dan vjenčanja.
Njihova priča prenosi nevjerojatnu atmosferu i ljubav koja je bila prisutna cijeli dan.

Pogledajte njihov video Martina i Ivan – Full wedding day

Sunčan dan u Puli pružio je savršenu pozadinu za ovaj poseban dan, a mi smo bili tamo da zabilježimo svaki trenutak.

Martina se pripremala u hotelu Park Plaza Histria, dok je Ivan odabrao svoj dom kao mjesto priprema. Oboje su izgledali fantastično, a njihova ljubav i sreća bili su nevjerojatni za vidjeti.
Bilo nam je zadovoljstvo snimati njihovu pripremu za vjenčanje i vidjeti koliko su uzbuđeni zbog onoga što ih čeka.

SNIMANJE VJENČANJA PULA – CRKVA

Njihovo crkveno vjenčanje održano je u predivnoj crkvi Gospa od Mora, gdje su se mladenci vjenčali uz tradicionalnu ceremoniju.
Kao što možete vidjeti u našem video zapisu, ovaj trenutak je bio izuzetno emotivan za sve prisutne. Kada su mladenci izašli iz crkve, dočekala ih je bakljada koju su pripremili njihovi najbliži prijatelji i obitelj. To je bio prekrasan trenutak koji smo zabilježili našim kamerama i koji će se sigurno dugo pamtiti.

SNIMANJE VJENČANJA PULA – PARTY

Nakon vjenčanja, slavlje je nastavljeno u hotelu Park Plaza Histria.
To je bila savršena lokacija za snimanje njihov svadbeng party-a vjenčanja. Prekrasan pogled na more i na sam grad Pulu, sa jedinstvenim ambijentom. Bilo je puno smijeha, plesa i zabave, a mi smo bili tamo da zabilježimo sve te trenutke.
Naši snimatelji uspjeli su uhvatiti svaki detalj i emociju tog nezaboravnog dana vjenčanja. Stvorili smo prekrasan i emotivan video koji će mladenci čuvati cijeli život.

Ako planirate svoje vjenčanje u Puli ili bilo gdje drugdje, razmislite o tome da zabilježite svoj poseban dan s Angels35.
Naš tim će vam osigurati nezaboravan video koji ćete moći gledati i dijeliti s obitelji i prijateljima godinama nakon vašeg vjenčanja. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili više informacija o našim uslugama snimanja vjenčanja u Puli i dostupnim paketima.

Angels35 wedding studio jedan od najboljih video timova za vjenčanja.

Posjetite naš vimeo i youtube kanal i pogledajte više naših videa.

U ponudi imamo nekoliko odličnih video paketa. Kontaktirajte nas za cijene i pakete.

fotografisanje vjencanja Pula – fotograf za vjencanje Pula – fotograf za vencanja Pula- fotograf vjenčanja Rovinj– fotograf vjencanja Rijeka–  fotografiranje vjenčanja  Opatija – fotografije mladenaca Pula- snimatelj za vjenčanje Pula – fotograf za svadbe – fotografije vjenčanja – fotografije mladenaca –