Usluge snimanja vjenčanja su iznimno važne kako bi se ovaj poseban dan zauvijek sačuvao u vašim sjećanjima. Matea i Roberta obratili su se Angels35 wedding studiju, jednom od najboljih fotografa i snimatelja u regiji, kako bi dokumentovali njihovo vjenčanje na otoku Krku u Hrvatskoj.

FOTORGAFISANJE I SNIMANJE SVADBE

Prije tri sedmice smo imali čast fotografisati i snimiti vjenčanje Matee i Roberta na prekrasnom otoku Krku, smještenom u Hrvatskoj.
Mlada Matea je izgledala predivno u svojoj vjenčanici dok je Robert bio neizmjerno sretan dok ju je gledao.
Crkva u kojoj su se vjenčali bila je impozantna, a njihovi osmjesi bili su neizostavni tokom cijele ceremonije. Nakon ceremonije, svadbena zabava je bila organizirana na otoku Krku, pružajući nezaboravne trenutke mladencima, porodici i njihovim gostima.

USLUGE SNIMANJA VJENČANJA – POSEBAN DAN

Međutim, priča o njihovom vjenčanju ne završava ovdje. Dva dana nakon samog vjenčanja, odlučili smo organizirati poseban dan za fotografisanje i snimanje. Mlada Matea je bosa hodala po moru, dok je mladoženja Robert vozio motor. Susreli su se na bajkovitoj stijeni, stvorivši prekrasne slike i snimke koje će zauvijek ostati u njihovom sjećanju.

Angels35 wedding studio se pobrinuo da se svaki trenutak ovog posebnog dana zabilježi na najbolji mogući način. Odlična usluga, vrhunska kvaliteta i nezaboravne uspomene su samo neke od stvari koje su Matea i Robert dobili surađujući s ovim iznimnim fotografima i snimateljima.

Ako i vi planirate svoje vjenčanje u Hrvatskoj,Bosni, Sloveniji, EU i želite osigurati da se svaki trenutak zabilježi na najbolji mogući način, ne oklijevajte kontaktirati Angels35 wedding studio. Mi imamo vrhunsku uslugu za fotografisanje i snimanje svadbe. Sigurni smo da nećete požaliti, možete biti sigurni da će vaše slike i videozapisi biti prekrasni i nezaboravni.

Snimanje vjenčanja Hrvatska – Angels35 wedding studio Banja Luka , jedan od najboljih timova za fotografisanje i video snimanje vjenčanja i krštenja.

Matea & Robert – Wedding highlights
Lokacija: Otok KRK – Hrvatska

Angels35 wedding studio Banja Luka , jedan od najboljih timova za VIDEO snimanje vjenčanja i krštenja.

Posjetite naš vimeo i youtube kanal i pogledajte više naših videa.

U ponudi imamo nekoliko odličnih video paketa. Kontaktirajte nas za cijene i pakete.