Bella Ciao Wedding Video – Dajana i Nemanja

Kada su se Dajana i Nemanja upoznali, znali su da su stvoreni jedno za drugo. Nakon dugogodišnje veze, odlučili su da je vrijeme da krenu u zajednički život. I tako su se, na najljepši mogući način, zavjetovali jedno drugome na vječnu ljubav.

Angels35 studio za fotorgafisanje i snimanje svadbe ima čast da vam predstavi jedno od svojih najromantičnijih vjenčanja. Dajana i Nemanja su se vjenčali u Banja Luci, a njihova ljubavna priča je zabilježena u našem video zapisu pod nazivom “Bella ciao wedding video”.

Ovo prekrasno vjenčanje održalo se u Banja Luci, a mjesto crkvenog vjenčanja bio je Hram Hrista Spasitelja Banja Luka. Restoran Stara Ada bio je mjesto gdje je organizirana svečana večera, a pjesma Bella ciao obilježila je ovo prekrasno vjenčanje.

SNIMANJE VJENČANJA

Pripreme za vjenčanje počele su u hotelu, gdje se Dajana oblačila sa svojom kumom i prijateljicama. Atmosfera je bila fantastična, uz osmijehe, smijeh i pozitivnu energiju. Svi su jedva čekali da vide prelijepu mladenku u vjenčanici.
Nakon što se spremila, Dajanai Nemanja su se uputili prema crkvi Hram Hrista Spasitelja u Banja Luci, gdje se održalo crkveno vjenčanje.

Nakon obreda vjenčanja u crkvi, mladenci su se uputili ka restoranu Stara ada gdje je organizirano građansko vjenčanje na otvorenom. Sva ljepota krajolika bila je savršeno uklopljena sa dekoraciju vjenčanja ma otvorenom, stvarajući idealan ambijent za ovu ljubavnu priču.

PARTY

Zabava je bila usijana, mladoženja je sa svojim bendom odsvirao nekoliko pjesama, dok su se gosti zabavljali na plesnom podiju. Uz prekrasnu dekoraciju i atmosferu koju su kreirali, ljubavna priča Dajane i Nemanje pretvorila se u događaj koji se ne zaboravlja lako. Mladoženja je iznenadio sve prisutne kada je, uz pjesmu Bella Ciao, sa kumom dogurao tortu kroz čitavu salu ispred mlade. Izvadio je cvijet iz cvjetne dekoracije torte i stavio ga Dajani iza uha, što je bila predivna gesta ljubavi.

Angels35 studio za snimanje vjenčanja je zabilježio sve trenutke ovog posebnog dana, snimajući svaki osmijeh, svaki pogled, svaki dodir. Ovaj nezaboravan dan ostaje zabilježen za sva vremena, kao i cijela ljubavna priča Dajane i Nemanje.

Ako planirate vjenčanje u Banja Luci ili bilo gdje drugdje, kontaktirajte Angels35 studio za fotorgafisanjei snimanje svadbe. Mi ćemo se pobrinuti da vaša ljubavna priča bude zabilježena na najbolji mogući način.
Naš stručni tim kreativnih fotografa i snimatelja posjeduje iskustvo i znanje potrebno za stvaranje savršenog vjenčanog videa koji će vas podsjećati na najljepše trenutke vašeg života.

Snimanje i fotorgafisanje vjenčanja – Angels35 wedding studio

Bella ciao – Video vjenčanja – Dajana i Nemanja
Lokacija:  Banja Luka  – Bosnia and Herzegovina
Restoran:  Stara ada – Banja Luka

Angels35 wedding studio Banja Luka , jedan od najboljih timova za VIDEO snimanje vjenčanja i krštenja.

Posjetite naš vimeo i youtube kanal i pogledajte više naših videa.

U ponudi imamo nekoliko odličnih video paketa. Kontaktirajte nas za cijene i pakete.