ANGELS35

  • snimanje vjenčanja
  • fotograf za vjenčanje
  • drone foto video
  • fotografisanje
  • vjenčanja
OSTVARITE VAŠE SNOVE

VJENČANJE IZ SNOVA

OSTVARITE VAŠE VJENČANJE IZ SNOVA 

Vaše vjenčanje iz snova je na dohvat ruke!
Sanjate o vjenčanju iz snova koje će ostati urezano u vašem sjećanju zauvijek? Naša ekipa je tu da vam pomogne u ostvarenju vaših snova i da zajedno s vama stvori sudbinski dan koji će se pretvoriti u stvarnost.
Naša filozofija fotografisanja vjenčanja je da prati spontanost i emocije, jer smo svjesni da svaki djelić sreće umnožava se ukoliko ostaje zabilježen..
Listajući svadbene albume ili gledajući video snimke tog sudbonosnog dana krugovi sreće se prenose dalje na vaše prijatelje i rodbinu, jednog dana i na potomke.

DAN KAD SAN POSTAJE JAVA 

Kada se vaš san pretvori u stvarnost, nijedan trenutak neće biti zaboravljen. Bilježimo svaki detalj, od spontanih osmijeha do suza radosnica. S našim iskusnim fotografima, ne morate se brinuti o poziranju ili prisilnom osmijehu. Umjesto toga, naš zadatak je uhvatiti najiskrenije emocije i stvoriti trajne uspomene za vas i vašu porodicu.

UPOZNAJTE PAROVE KOJI SU BIRALI ANGELS35 ZA SVOJE
VJENČANJE IZ SNOVA

Karyna & Patrick - Vjenčanje na plaži

Vjenčanje na paži Pošto ste se odlučili da napravite Vaše savršeno vjenčanje na plaži, pronašli savršenu destinaciju, možda preputovali sa porodicom, prijateljima hiljade kilometara. Odabral...

Jelena i Marko - Vjenčanje na otvorenom

Kada se ujutro probudite obasjani sunčevim zrakama, znate da će dan biti savršen za fotografisanje vjenčanja na otvorenom. Kao fotograf moram reći da mi je uvijek drago kada fotografišem vjenč...

ZADATAK NAŠEG TIMA

Ne želimo da gubite vrijeme na poziranje, najsavrešeniji osmjeh je onaj koji je najiskreniji i on se dešava spontano. Tu smo da vam pomognemo da se opustite i uživate u svakom trenutku.

Zadatak našeg tima za fotografisanje vjenčanja je da bilježimo upravo te najiskrenije momente, da svaki djelić atmosfere uhvatimo kroz objektiv, čak i one koji su neprimjetni i ostavimo ovjekovječenim.
S našim timom, ne propuštamo ništa. Svaki trenutak značajan za vas, značajan je i za nas. Zato smo uvijek tu spremni uhvatiti svaki detalj.

VAŽNI SU I TRENUCI O KOJIMA SE PRIČA

Vaše vjenčanje je jedan od najvažnijih dana u vašem životu i zaslužuje da bude savršeno.
Želite li da vaše vjenčanje bude iz snova, potrebno je osigurati profesionalno snimanje koje će zabilježiti sve dragocjene trenutke i pretvoriti ih u nezaboravne uspomene.

FOTOGRAF ZA VJENČANJE IZ SNOVA

Fotograf za vjenčanja nije tu samo da bilježi protokolarno bitne momente. On je tu da u svoja djela utka znanje, vještinu i talenat kako bi dočarao atmosferu vašeg vjenčanja.
Da prepozna trenutak, procijeni iz kojeg ugla snimati ili fotografisati, te da dočara atmosferu.
Momenti iskrenih emocija jesu najvažniji, ali angdote koje prate događaje poput vjenčanja se prepričavaju. Mi volimo da ih snimimo ili fotografišemo, da nikad ne izblijede.

Naša usluga snimanja vjenčanja iz snova obuhvaća sve aspekte vašeg dana, od priprema do večernjih sati. Naš tim stručnih snimatelja koristi najnoviju tehnologiju i kreativne tehnike kako bi uhvatili sve detalje, emocije i atmosferu vašeg vjenčanja.

VJENČANJE IZ SNOVA

WEDDING SHOWREEL

Najljepše ljubavne priče ispisala je sudbina.

Te ljubavne priče smo zabilježili tiho i neprimjetno.
Naše fotografije i video spotovi zabilježili su stotine parova na brojnim bajkovitim mjestima poput planina, rijeka, jezera, mora, širom Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Evrope i Afrike,…
Bili smo svjedoci nestvarnih predjela u čijem su okruženju dvoje predivnih, zaljubljenih ljudi izricali sudbonosno DA.

Trenuci ljubavi, strasti i sreće stotinu parova ostali su zauvijek ispisani na fotografijama i video spotovima njihovih vjančanja. Želimo da vaše vjenčanje bude vaša priča i zato se trudimo da uhvatimo vaš jedinstveni stil i ličnost.

***Nemoj prestati da sanjaš ,ostvarite Vaše vjenčanje iz snova.
***Ne prestajte sanjati i ostvarite svoje vjenčanje iz snova uz našu pomoć.

Ostavite zauvijek zabilježenim Vašu najljepšu ljubavnu priču koju je sudbina ispisala, a mi ćemo se pobrinuti da budete zadovoljni svakim djelićem vašeg vjenčanja.

“If you can dream it, you can do it.” —Walt Disney

Naši klijenti su nam rekli da smo profesionalni, predani i kreativni u našem radu, stvarajući prekrasne uspomene na njihovo vjenčanje. Ako želite da vaše vjenčanje bude iz snova, ne oklijevajte kontaktirati nas i zajedno ćemo stvoriti nešto nezaboravno.