Organizacija vjenčanja je veoma važna, a jedan od najbitnijih elemenata svakog vjenčanja je snimanje i fotografisanje. Ako planirate vaše vjenčanje u Bosni i Hercegovini, ne zaboravite na ključnu uslugu – snimanje fotografisanje vjencanja, kako bi vaš poseban dan bio zabilježen za vječnost.

Jedan od najljepših i najvažnijih dana u životu mladenaca je njihov vjenčani dan. Svaki detalj ovog dana je od izuzetne važnosti, a snimanje svadbe i fotografisanje  su neizostavan dio procesa koji će vaš dan pretvoriti u nezaboravnu uspomenu. Naš tim stručnih fotografa i snimatelja će se pobrinuti da vaše vjenčanje bude zabilježeno na najbolji mogući način.

Prošli vikend smo imali priliku fotorgafisanje i snimanje svadbe mladenaca Vanje i Damjana u Banja Luci.
Crkveno vjenčanje je održano u Hramu Hrista Spasitelja u Banja Luci, a restoran Stara Ada je bio mjesto za svečanu večeru. Bila je to predivna svadba puna emocija, ljubavi i sreće.

SNIMANJE FOTOGRAFISANJE VJENČANJA – POSEBAN DAN

Fotografiranje i snimanje Vanje i Damjana na ulicama starog grada Makarske bilo je jedno od najzanimljivijih iskustava Angels35 wedding studija. Njihov poseban dan započeo je u jutarnjim satima, dok su se sunčevi zraci polako probijali kroz uske ulice i stvarali sjajnu atmosferu.

Pogledajte  kako izgledaju fotorgrafije  Vanje i Damjana  sa posebnog dana u ležernoj odjeći.  Vanja i Damjan – LINK

Uz malo kreativnosti i spretnosti, naš tim fotografa i snimatelja uspio je uhvatiti prekrasne trenutke i stvoriti vječne uspomene. Ulice starog grada su pružile idealnu kulisu za snimanje, sa svojim kamenu obloženim zidovima, šarenim vratima i prozorima, i prekrasnim pogledom na more.

MAKARSKA, SPONTANOST, EMOCIJE

Vanja i Damjan su se usudili da budu spontani i iskreni, što je rezultiralo nevjerojatno živahnim fotografijama i snimcima. Naš tim je uhvatio njihove osmijehe, zagrljaje i poljupce u najromantičnijim kutovima starog grada.

Fotografiranje i snimanje u Makarskoj nikada nije dosadno, i ova sesija nije bila izuzetak. Sve je bilo savršeno – od prekrasnog vremena i nevjerojatne lokacije, do zalaska sunca na plaži, gdje smo zabilježili neke od najljepših fotografija.

Vanja i Damjan će zauvijek imati prekrasne uspomene na svoj poseban dan u Makarskoj, koje će moći podijeliti s obitelji i prijateljima.

Ako želite da snimanje fotorgafisanje vjenčanja bude zabilježen na najbolji mogući način, obratite se nama. Pored Bosne i Hercegovine, snimamo i fotografiramo vjenčanja na različitim lokacijama u Hrvatskoj, uključujući i predivnu Makarsku. Kontaktirajte nas danas kako bismo dogovorili sve detalje za vaše nezaboravno vjenčanje!

Snimanje fotografisanje vjenčanja Banja Luka – Angels35 wedding studio

Wedding video Vanja i Damjan
Lokacija : Banja Luka – Bosnia and Herzegovina
Lokacija : Makarska – Hrvatska
Lokacija: Restoran Stara Ada
Video : Gogson
Fotograf: Renata

Angels35 wedding studio Banja Luka, jedan od najboljih timova za VIDEO snimanje vjenčanja i krštenja.

Posjetite naš vimeo i youtube kanal i pogledajte više naših videa.

U ponudi imamo nekoliko odličnih video paketa. Kontaktirajte nas za cijene i pakete.