Ljubavna priča Marije i Mladena predstavlja ne samo priču o dvoje ljudi koji se vole. Prestavlja i priču o njihovom zajedničkom putu u ostvarenju svojih snova. Ovo je priča o tome kako je njihova ljubav prema jedno drugom pomogla u organizaciji predivnog vjenčanja. Vjenčanje koje je ostavilo snažan utisak na nas snimatelje i fotorgafe iz Angels35 wedding studija i na sve prisutne.

Marija i Mladen su isplanirali svaki detalj svog vjenčanja, počevši od dekoracije do muzike koja se puštala. Njih dvoje su željeli da njihovo vjenčanje bude jedinstveno, da odražava njihovu ljubav i stil.

Angels35 wedding studio, koji se nalazi u Banjoj Luci, bio je pravi izbor za snimatelje i fotografe Marije i Mladena. Tim fotografa i snimatelja je profesionalno i s puno pažnje dokumentovao svaki važan trenutak. Počevši od trenutka kada su mladenci prelazili preko mosta do torte noću na otvorenom uz predivnu dekoraciju i spektakularni vatromet.

Pogledajte par fotorgafija sa njihove ljubavne priče na ovom linku – Marija i Mladen

Ovo vjenčanje je bilo posebno i po tome što je organizirano na otvorenom pored restorana Stara Ada, uz obale Vrbasa u Banjoj Luci. Ovo je bilo savršeno mjesto za ceremoniju, s obzirom na to da je Vrbas jedna od najljepših rijeka u Bosni i Hercegovini.

Ljubavna priča

Marija i Mladen vjenčanje na otvorenom

Građansko vjenčanje je bilo organizirano na otvorenom pored restorana Stara Ada, uz prekrasan pogled na rijeku Vrbas.
Sva ljepota krajolika bila je savršeno uklopljena u dekoraciju vjenčanja, stvarajući idealan ambijent za ovu ljubavnu priču. Snimanje ceremonije dronovima i kamermanima na zemlji zabilježilo je sve trenutke ovog posebnog dana.
Nakon ceremonije, Marija i Mladen su zajedno sa svojim gostima ušli u salu restorana Stara Ada, koja je bila prelijepo uređena i pripremljena za svečanu večeru.
Kao i svaki detalj vjenčanja, i dekoracija u sali bila je pažljivo osmišljena, a atmosfera u sali bila je opuštena i puna ljubavi.

Prvi ples Marije i Mladena bio je pun ljubavi i emocija, dok su se gosti zabavljali na plesnom podiju. Uz prekrasnu dekoraciju i atmosferu koju su kreirali, ljubavna priča Marije i Mladena se pretvorili u događaj koji se ne zaboravlja lako.

Na kraju, kao šlag na tortu, torta je poslužena na otvorenom uz još jedan spektakularni vatromet, koji su snimili dronovi. Ovaj nezaboravan trenutak zabilježen je za sva vremena, kao i cijela ljubavna priča Marije i Mladena.

Snimanje i fotorgafisanje vjenčanja– Angels35 wedding studio

Ljubavna priča  Marija i Mladen – wedding video
Lokacija : Banja Luka – Bosnia and Herzegovina
Lokacija: Restoran Stara Ada
Video : Gogson

Angels35 wedding studio Banja Luka , jedan od najboljih timova za VIDEO snimanje vjenčanja i krštenja.

Posjetite naš vimeo i youtube kanal i pogledajte više naših videa.

U ponudi imamo nekoliko odličnih video paketa. Kontaktirajte nas za cijene i pakete.