SNIMANJE VJENČANJA VIŠKOVO – KRŠAN

Ovog puta smo imali čast da snimamo vjenčanje Loredane i Ivice u Viškovu i u prekrasnom mjestu Kršan. Tu smo imali priliku iskusiti nezaboravne trenutke ovog posebnog dana.
Kada su se Loredana i Ivica odlučili zakažu jedno drugom sudbonosno da, znali su da žele zabilježiti prekrasne trenutke u ovom čarobnom kraju.
Stoga su se odlučili za nekoliko photo shootinga koji su premašili njihova očekivanja.

POSEBAN DAN SNIMANJA I FOTOGRAFISANJA VJENČANJA

Prvo su se uputili u šumski predio iznad Rijeke, gdje su bili okruženi prekrasnim drvećem i zelenilom.

Sljedeća lokacija bila je Kameni grad Kršan, gdje su se vjenčali. Ovdje su pronašli mjesta koja su izgledala kao da su ispala iz neke bajke. Loredana i Ivica izgledali su kao glavni likovi u toj bajci. Na zidinama drevne utvrde, na mjestima gdje je sunčeva svjetlost padala kroz pukotine, fotografi su snimili prekrasne slike koje će vječno ostati u njihovim uspomenama.

Za kraj su odlučili napraviti kežual photo shooting u Opatiji. Opatija je poznata po svom luksuznom stilu, ali je ovaj put bila odabrana za opušteni photo shooting. Snimatelji su ih snimali na šetnji po šetalištu Lungomare, na plaži, i u drugim prekrasnim lokacijama.

Pogledajte  na ovom linku kako izgledaju fotorgafije  Loredana i IvicaRenata fotograf

SNIMANJE VJENČANJA VIŠKOVO – KRŠAN – LOKACIJA

Lokaciju za građansko vjenčanje i svadbeno veselje, Loredana i Ivica su odabrali restoran Stare staze u Kršanu.
Cvjetna dekoracija u restoranu Stare staze u Kršanu bila je doista prekrasna i uspješno je stvorila savršenu atmosferu za vjenčanje Loredane i Ivice. Svaki detalj bio je pažljivo odabran i osmišljen kako bi se uskladio sa temom vjenčanja i stvorio prekrasan ambijent koji će mladenci i njihovi gosti dugo pamtiti.

Loredana i Ivica su se odlučili za građansko vjenčanje na otvorenom, koje je održano u prelijepom okruženju restorana Stare Staze u Kršanu.

Mi smo se pobrinuli da sve snimimo i fotografišemo na najbolji mogući način, koristili smo dron kako bismo dobili nevjerojatne snimke ceremonije. Snimanje iz vazduha nam je omogućilo da uhvatimo prekrasne poglede na okolni krajolik i da sve prikažemo na poseban način.

Nakon ceremonije, slijedila je zabava i veselje koje su pripremili mladenci i njihovi prijatelji.
Torta u obliku velikog srca s prskalicama bila je pravi hit, a atmosferu je upotpunio fantastičan vatromet u pozadini. Naša ekipa je uhvatila svaki detalj, svaki osmijeh i svaku suzu, kako bi zabilježila ovaj prekrasan dan.

Snimanje svadbe je nešto što treba da ostane zauvijek, a mi smo ponosni što smo dio ovog važnog događaja.
Angels35 wedding studio se specijalizuje za snimanje vjenčanja i fotografisanje vjenčanja, i uvijek se trudimo da napravimo nezaboravne uspomene za sve naše klijente. Ako želite da snimimo vaše vjenčanje, kontaktirajte nas i zajedno ćemo stvoriti nezaboravne uspomene za vas i vaše najmilije.

Video vjenčanja – Loredana i Ivica – Wedding highlights

Location :Viškovo – Hrvatska
Location :Opatija – Hrvatska
Location :Kršan – Hrvatska

Angels35 wedding studio jedan od najboljih timova za VIDEO snimanje i fotografisanje vjenčanja
Posjetite naš vimeo i youtube kanal i pogledajte više naših videa.

U ponudi imamo nekoliko odličnih video paketa. Kontaktirajte nas za cijene i pakete.

fotografisanje vjencanja  – fotograf za vjencanje  – fotograf za vencanja  – fotograf vjenčanja  – snimanje vjenčanja Zagreb  – fotografiranje vjenčanja – fotografije mladenaca  – video snimanje vjenčanja – snimatelj za vjenčanje – fotograf za svadbe – fotografije vjenčanja – fotografije mladenaca