Snimanje i fotorgafisanje vjenčanja

Nikolina i Ognjen

Lokacija: Doboj
Lokacija: Banja Luka

Fotograf vjenčanja : Renata

Video vjenčanja : Gogson

Snimanje i fotografisanje vjenčanja je kreativan i odgovoran posao.

Fotografija i video snimci su jedan od načina da se zauvijek zadrže trenuci sreće i ljubavi na dan vjenčanja.

Naša priča o Nikolini i Ognjenu nije samo priča o jednom danu, već o čitavom putovanju koje je započelo s jednim “da” i evoluiralo u vječnu ljubavnu priču.
Dan vjenčanja Nikoline i Ognjena bio je kao iz bajke, prepun uzbuđenja, emocija i nezaboravnih trenutaka.
Angels35 Wedding Studio, vođen strašću za snimanjem i fotografisanjem vjenčanja, uhvatio je svaki trenutak, dajući im vječni trag koji će ih podsjećati na taj poseban dan. Pogledajte kako izgledaju priče sa vjenčanja mladenaca koji su odabrali nas .

Pogledajte video i osjetite atmosferu njihovog dana vjenčanja

 Nikolina i Ognjen – wedding highlights

KIŠA I FOTO ŠUTING

Dan vjenčanja je počeo sa kišom od ranih jutarnjih sati. Nije bilo moguće u tim vremenskim uslovima odraditi video i foto šuting.
Kao i svim drugim našim klijentima kad je takva situacija, dogovorili smo prve radne dane da se uradi video i foto šuting.

Lokacije fotorgafisanje i video snimanje u odabrane: Jezero Balkana kod Mrkonjić Grada i planina Manjača.  Angels35 wedding studio, predvođen Renatom fotografom, i Goranom, video snimateljem, je uhvatitila svaki trenutak ljubavi i radosti Nikoline i Ognjena na ovim lokacijama.

Osim video snimanja dronom , radili smo i fotorgafisanje sa dronom iz vazduha. Video i fotorgafije koje su urađene taj podeban dan fotografisanja i snimanja će zauvijek ostati dio njihovih uspomena.

Snimanje i fotografisanje vjenčanja

Kao fotografi i snimatelji njihovog vjenčanja, bili smo zaduženi da kroz video i fotorgafije uhvatimo svaki osmijeh, svaki pogled ispunjen ljubavlju.
Svaki trenutak tišine ispunjen značenjem. Naše fotografije i video nisu samo slike, već priče koje će se prepričavati i gledati generacijama.

Snimanje fotografisanje vjenčanja

Snimanje fotografisanje vjenčanja

Snimanje fotografisanje vjenčanja

Nikolina i Ognjen nedavno su izrekli svoje “da”
u prekrasnom manastiru Sveti Nikola na planini Ozren

Njihovo vjenčanje ostavilo je neizbrisiv trag u srcima svih prisutnih, a ovaj jedinstveni ambijent dodatno je obogatio njihovu ljubavnu priču.

Manastir Sveti Nikola je duhovni centar impozantnom arhitekturom i mirnom atmosferomsa koji se uzdiže na planini Ozren.
Ceremonija vjenčanja u manastiru Sveti Nikola bila je izuzetno svečana i puna duboke duhovnosti. Kada su Nikolina i Ognjen stupili pred oltar, ovaj jedinstveni ambijent dodatno je obogatio njihovu ljubavnu priču.
Kum je promijenio burme, simbolizirajući kontinuitet i trajanje njihove ljubavi. Zatim je sveštenik stavio krune na glave mladenaca, označavajući njihovo vjenčanje i krunisanje njihove ljubavi u ime vjere.

Snimanje fotografisanje svadbe

Snimanje fotografisanje svadbe

Snimanje fotografisanje svadbe

Crkveno vjenčanje

Ova gesta predstavlja simbol duhovne zaštite i zajedništva simbolizirajući Božju prisutnost i blagoslov koji nadahnjuje njihovu ljubavnu vezu. Riječi zavjeta ljubavi i vjernosti odjekivale su kroz sveti prostor, spajajući njihove duše u svetom savezu braka.Renata kao fotograf vjenčanja i Goran zadužen za snimanje vjenčanja su uhvatili svaki trenutak. Pretvarali trenutke u filmske kadrove i jedinstvene fotografije.

Ceremonija vjenčanja u manastiru Sveti Nikola bila je više od običnog obreda – bila je duhovno iskustvo koje će Nikolina i Ognjen nositi u svojim srcima zauvijek, podsjećajući ih na dubinu njihove ljubavi i Božju prisutnost u njihovom zajedničkom putovanju kroz život.

SVADBENA ZABAVA

Svadbena zabava u svadbenom salonu Džungla u Doboju bio je nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Nakon svečane ceremonije u manastiru, Nikolina i Ognjen su spektakularno ušli u salu, okruženi pljeskom i ovacijama svojih prijatelja i porodice.

Atmosfera je odmah postala euforična dok su mladenci zaplesali svoj prvi ples uz zvuke odličnog benda Maskarada, dima i prskalica koji su stvorili dramatičan ugođaj.

Svadbena zabava bila je fantastična – muzika je bila uzbudljiva, lude naočale, plesni podij prepun energije. Osmijesi na licima mladenaca i njihovih gostiju su bili zarazni. Mladenci su se brzo pridružili gostima na plesnom podiju, očaravajući sve svojom ljubavlju i srećom.

SVADBENi BUKET,  TORTA I ŠAMPANJAC

Usred veselja, mlada je bacila buket, izazivajući uzbuđenje i smijeh među curama koje su se nadmetale za ulov. Svadbena torta, zajedno s šampanjcem, podigla je cijelu dvoranu na noge dok su mladenci zajedno rezali tortu, simbolizirajući slatku zajedničku budućnost.

Dok su se trenuci veselja nizali, svadbeni party u svadbenom salonu Džungla otišao je duboko u noć. Bili su to trenutci radosti, ljubavi i zajedništva koji će Nikolina i Ognjen čuvati cijelog života kao najdragocjeniju uspomenu na svoj dan vjenčanja.

Snimanje i fotorgafisanje vjenčanja Banja Luka / Doboj / Bosna

Planirate li vjenčanje u Bosni i Hercegovini? Upoznajte se s najboljim uslugama fotografisanja i snimanja vjenčanja kod nas!

Kontaktirajte nas za naše cijene i pakete.
Angels35 wedding studio