FOTOGRAFISANJE VJENČANJA SPLIT / OMIŠ / JESENICE

Anamarija i Špiro

Lokacija : Jesenice – Croatia
Fotograf : Renata
Video : Gogson

Fotografisanje vjenčanja Split / Omiš / Jesenice
Planirate li vjenčanje koje će ostati urezano u vašim sjećanjima zauvijek?

Anamarija i Špiro su nam povjerili čast da zabilježimo svaki dragocjeni trenutak njihovog vjenčanja. Odabrali su naš Video Paket 1 i Fotografisanje Paket 1 kako bi osigurali potpuni doživljaj njihovog dana. Naši fotografi za vjenčanje su s velikom pažnjom pristupili svakom trenutku ceremonije, bilježeći svaki osmijeh, svaki pogled ispunjen ljubavlju i srećom.

Agels35 Wedding Studio je vaša pouzdana adresa za zabilježavanje svakog posebnog trenutka vašeg velikog dana. Naši iskusnii fotografafi za vjenčanja posvećeni su da uhvatite sve emocije i ljepotu vašeg vjenčanja kako bi stvorili nezaboravne uspomene. Upoznajte Anamariju i Špira, prekrasan par čija smo vjenčanja zabilježili s neizmjernim zadovoljstvom.

Fotografisanje vjenčanja Split Omiš Jesenice

Fotografisanje vjenčanja Split Omiš Jesenice

Fotografisanje vjenčanja Split Omiš Jesenice

Anamarija i Špiro – wedding highlights – Angels35 snimanje vjenčanja

Angels35 Wedding Studio nije samo snimao i fotografirao Anamariju i Špira..

Mi smo stvarali priču, umjetničko djelo koje će trajati cijeli život. Naša predanost detaljima, osjećaj za estetiku i ljubav prema svakom trenutku čine nas vašim idealnim izborom za dokumentiranje vašeg vjenčanja.

U Jesenicama, šumski krajolici i kristalno čisto more stvorili su idiličnu pozadinu za romantične trenutke Anamarije i Špire. Jesenice su pružile šarm gradića srednjovjekovne arhitekture, dok je Omiš očarao svojom poviješću i ljepotom, posebice pod zrakama sunca.

Crkva sv. Rok u Jesenicama bila je sveto mjesto na kojem su Anamarija i Špiro izrekli svoje zavjete. Uzbuđenje je bilo opipljivo dok su mladenci stupali u brak pod okriljem svetosti tog mjesta. Naši fotografi su pažljivo odabrali kutove i perspektive kako bi uhvatili svaki detalj ceremonije, stvarajući umjetničke fotografije koje će zauvijek ostati dragocjene uspomene.

Nakon ceremonije, Anamarija i Špiro su se uputili na putovanje kroz prekrasne krajolike Jesenica i Omiša. Na svakoj lokaciji, naši profesionalci su stvarali čaroliju na fotografijama, koristeći prirodnu ljepotu okoline kao savršenu pozadinu za ljubavnu priču ovog prekrasnog para.