Planirate li vjenčanje na plaži?

Želite li da vaš poseban dan bude zabilježen na predivnim lokacijama i pješčanim plažama? Angels35 wedding studio ima bogato iskustvo u fotografisanju i snimanju vjenčanja. Bili smo  na najljepšim destinacijama širom svijeta, uključujući Seychelles.

Naše iskustvo boravka i rada na Seychelles proteklih godinu dana omogućilo nam je da zabilježimo preko 300 zaljubljenih parova na nestvarnim lokacijama i plažama.
Jedna od tih bajkovitih svadbi bila je vjenčanje Karyne i Patricka na plaži.  Bilo nam je veliko zadovoljstvom da zabilježimo njihov jedinstven dan.

VJENČANJE NA PLAŽI

Karyna & Patrick

Location :SeychellesHotel DoubeTree by Hilton . Seychelles
Photographer : Renata

Vjenčanje na plaži

Svako vjenčanje na okruženo pijeskom, palmama i kokosom je jedinstveno iskustvo za mladence.  Naš cilj je da vaš poseban dan bude zabilježen na najbolji mogući način, tako da se možete sjećati tog dana kroz predivne fotografije i snimke.

Kontaktirajte Angels35 wedding studio da biste zabilježili svoje vjenčanje na plaži i stvorili prekrasne uspomene koje će trajati cijeli život.

Pogledajte jos neke od parova koje smo fotografisali i snimali na Seychelles :  Kirsty i Anton, Katarina i Obi i obaveno otiđite na web sajt Renate fotografa, gdje imate puno fotorgafija naših mladenaca sa Seychelles, Balkana, EU.

Za nas u Angels35 wedding studiju, vjenčanja na plaži su posebna vrsta događaja koju uvijek s posebnom pažnjom dokumentiramo. Vjenčanje Karyna & Patrick na plaži Seychellesa je bilo jedno od najromantičnijih događaja koje smo ikada imali priliku fotografirati.

Bijela pješčana plaža i tirkizno more

bili su idealni za savršene fotografije. Osim prirodnog okruženja, Karyna & Patrick su svojom ljubavlju i emocijama dodali poseban šarm cijelom događaju. Kao profesionalni fotografi, bili smo usredotočeni na svaki detalj i uspjeli smo uhvatiti nezaboravne trenutke s njihovog vjenčanja.

Za fotografisanje potrebna je posebna tehnika i oprema, koju naša ekipa ima. Svaki trenutak je važan, stoga se trudimo da svaka fotografija bude savršeno usklađena s atmosferom i prirodnom ljepotom lokacije.

Uz naše profesionalno iskustvo, pomogli smo Karyni i Patricku da se opuste i uživaju u svom posebnom danu. Zajedno smo uspjeli uhvatiti ne samo trenutke, već i emocije koje su ih prožimale tijekom ceremonije, fotografiranja i zabave.

Vjenčanja na plaži su idealna opcija za parove koji žele vjenčanje u prekrasnom okruženju i atmosferi koja odiše romantikom i opuštanjem. Seychelles je jedno od najpopularnijih mjesta za takva vjenčanja i mi smo sretni što smo imali priliku fotografirati i dokumentirati prekrasne trenutke zaljubljenih parova na ovoj prekrasnoj destinaciji.

Ako i vi planirate vjenčanje na plaži, ne oklijevajte nas kontaktirati i saznajte više o našim uslugama fotografiranja vjenčanja. Bilo da se radi o Seychellesu ili nekoj drugoj destinaciji, mi smo spremni za novu avanturu i novo nezaboravno iskustvo!