BEACH WEDDING

Kirsty & Anton

Lokacija plaže : Beau Vallon beach – Mahe . Seychelles
Lokacija ville : Villa chateau-elysium . Seychelles
Fotograf vjenčanja : Renata
Snimatelj i montažer vjenčanja : Gogson

Vjenčanje na plaži

Pošto ste se odlučili da napravite Vaše savršeno vjenčanje na plaži. Pronašli ste savršenu destinaciju, možda preputovali sa porodicom, prijateljima hiljade kilometara.
Odabrali plažu na koja je po Vašem izboru najljepša za svečani čin. Odabrali  dekoraciju, frizuru, šminkera , muzika i sve je spremno za beach wedding  🙂 .
Došao je trenutak da odaberete fotografe , morate biti veoma pažljivi u odabiru fotografa i snimatelja za  takvu vrstu vjenčanja.

Puno je vremena utrošeno da se organizuje vjenčanje na plaži , da bi neki amater, ili loš fotograf sa dobrom pričom zalutao na vaše vjenčanje i na kraju kao finalni proizvod dao nešto sto je loše ,najblaže rečeno.
Često se desi da gosti sa mobilnim telefonima urade bolje fotografije od angažovanog fotografa.

Angels35 wedding tim je imao čas i zadovoljstvo da  fotografiše, i snima  beach wedding za Kirsty i Antona  koji su osmislili svoje savršeno vjenčanje na plaži .

Seychelles

Kirsty i Anton odabrali su prekrasnu lokaciju na plaži u Seychellesu za svoje romantično vjenčanje na plaži. Uz pomoć svojih prijatelja, ovaj par je organizirao intimno vjenčanje ispred vile koja se nalazila na samoj obali oceana.

Tropsko cvijeće bilo je postavljeno na prekrasnoj dekoraciji za vjenčanje. Bambusov luk ukrašen tropskim egzotičnim cviječem koji stvaraju prekrasnu kombinaciju boja i tekstura koja se savršeno uklopala u prekrasnu prirodu oko njih.
Sto za večeru ukrašen se svježim cvjetnih aranžmana,svijećama … Sve ovo je stvorilo prekrasan romantični ambijent.

Bili smo zaduženi da zabilježimo svaki trenutak ovog predivnog dana.

Magije iz Hogwartsa

Kirsty je zračila srećom i uzbuđenjem na dan svog vjenčanja na Seychellesu. U jutarnjim satima prije ceremonije, Kirsty se zajedno sa mamom i prijateljicama jedne drugima pravile frizure, sminkale se. U jednom trenutku, obukle su posebno pripremljene ogrtače, smijale i pjevale pjesmu iz filma Harry Potter i Magije iz Hogwartsa.
Taj trenutak je bio posebno emotivan i nezaboravan za Kirsty, njene prijateljice i mamu.

Bride

Na licu Kirsty se vidjela sreća koja je zasjala u očima dok je uživala u pripremama za svoj poseban dan.
Uz šampanjac i smijeh, Kirsty i njene prijateljice su se opuštale i uživale u ovom posebnom trenutku. Njena vjenčanica je bila posebno odabrana za ovu priliku i pristajala joj je kao salivena. Sve u svemu, Kirsty je bila prekrasna i zračila je srećom koja je bila zarazna za sve oko nje.

Groom

Spremajući se u drugoj vili sa svojim prijateljima, Anton se opušteno pripremao za ceremoniju u košuljama prilagođenim za vjenčanje na plaži.
Njegov izgled je bio vrlo stiliziran, a istovremeno casual, sa posebnim naglaskom na tropski vibe cijele ceremonije. Uzbuđenje je bilo u zraku, a Anton i njegovi prijatelji su se zabavljali i šalili dok su se pripremali za ovaj poseban dan. Anton je bio siguran da će vjenčanje biti nezaboravno iskustvo koje će ga obilježiti za cijeli život.

Beach wedding

Kirsty je nosila medaljon sa slikom svog oca, koji je bio s njima u mislima i srcima na ovom posebnom danu. Emocije su se miješale dok su se Kirsty i njene najbliže pripremale za ovaj važan dan.
Njeni osjećaji su se odrazili u prekrasnom osmijehu i suzama koje su se pojavile u njenim očima kada je konačno obukla svoju vjenčanicu.

Kirsty i Anton su stajali ispred matičara i razmijenili sudbonosno “da”, dok su njihovi prijatelji i obitelj bili uz njih i slavili njihovu ljubav.

Nakon ceremonije, Kirsty i Anton su se pridružili svojim gostima na prekrasnoj pješčanoj plaži za fotografisanje. Renata je uhvatila njihovu sreću i ljubav dok su se igrali i smijali se na obali okeana.

Kada se spustila noć, svečana večera održana je na plaži pod zvjezdanim nebom.
Večera je bila organizirana ispred vile na plaži, a dekoracija je bila prekrasna – svijeće i tropsko cvijeće ukrašavali su stolove, stvarajući romantičnu i intimnu atmosferu.
Nakon emotivnih govora prijatelja i obitelji, Kirsty i Anton su zajedno zaplesali prvi ples uz uživo glazbu benda sa Seychellesa.

Renata je zabilježila svaki trenutak tog posebnog dana i omogućila Kirsty i Antonu da uvijek imaju uspomene na svoje prekrasno vjenčanje na plaži u Seychellesu.