FOTOGRAFISANJE VJENČANJA Rijeka / Opatija / Viškovo

Loredana i Ivica

Lokacija: Viškovo – Hrvatska
Lokacija: Opatija – Hrvatska

Fotograf vjenčanja : Renata
Video  vjenčanja : Gogson

Fotografisanje vjenčanja Rijeka  / Opatija / Viškovo / Kršan/ Hrvatska

Kvarnerski zaljev je smješten na sjeveroistočnom dijelu Jadranskog mora između Istre i Hrvatskog primorja, tu se nalazi najveća hrvatska luka Rijeka. Malo iznad Rijeke je Viškovo gdje počinje naša priča o snimanju videa i fotografisanju vjenčanja Loredane i Ivice.

Vrijeme brzo prolazi, došao je taj dan kada smo uzeli opremu i zaputili se u pravcu Rijeke da snimamo i fotografišemo vjenčanje od Loredane i Ivice. Kada smo stigli u Rijeku prije nego što smo se našli sa našim domaćinima dali smo sebi vremena da odemo na plažu Kantridu, i uz šum mora i kavu odmorimo se od puta.
Nakon svih naših razgovora putem telefona i kovanja tajnih planova za vjenčanje napokon smo upoznali naše domaćine Jadranku i Seju. Kasnije nam se pridružila i naša mlada Loredana. Nismo htjeli da im oduzimamo puno vremena jer su u toku završne pripreme vjenčanja. Uzeli smo protokol i satnice vjenčanja, i dogovorili se oko dodatnih detalja za sutrašnji dan.

DAN VJENČANJA

Tog jutra 11.06.2022 na dan vjenčanja Loredane i Ivice sunce je obasjalo Viškovo, sve je bilo spremno da taj dan bude poseban i nezaboravan za naš par. Od ranog jutra upalili smo naše kamere i počelo je snimanje i fotografisanje vjenčanja.

U paketu koji su odabrali je  snimanje i fotografisanje mlade kod frizera i šminkanje, snimali smo i fotografisali Loredanu u frizerskom salonu. Frizura koju je odabrala odlično joj je stajala. Kod kuće je bila užurbana i vesela atmosfera protkana emocijama i suzama sreće.

Kod našeg mladoženje Ivice okupljali su se gosti srećni i ushićeni uz pjesmu su čekali polazak po mladu. Automobili trube, zastave se vijore, uz pjesmu i povike okićena kolona auta je krenula prema Loredaninoj kući. Trenutak izlaska mlade je bio predivan i emocionalan, Loredana je blistala u predivnoj vjenčanici.

Nama kao fotografu za vjenčanje i snimatelju vjenčanja bilo je zadovoljstvo fotografisati i snimati takvo vjenčanje.

Fotografisanje vjenčanja Rijeka Opatija Viškovo

Fotografisanje vjenčanja Rijeka Opatija Viškovo

Fotografisanje vjenčanja Rijeka Opatija Viškovo

SVADBENI PARTY – Stare staze Kršan

Naš mladoženja Ivica je sretan i očaran preuzeo ljubav svog života i zajedno sa njom i svatovima uputio se prema mjestu Kršan, gdje planirano vjenčanje i svadbeni parti. Naš par se uputio prema matičnom uredu na čin vjenčanja, međutim iznenađenje za mladence je bilo spremno i mladenački automobil se zaustavio ispred Stancija Stare Staze gdje ih je u bašti dočekala dekoracija i matičarka da obave čin vjenčanja.

Zbunjeni i presrećni njih dvoje su jedva suzdržavali suze. Nakon obavljenog čina vjenčanja uputili smo se u Stari grad Kršan na fotografisanje i snimanje mladenaca.

Kršan je predivno, šarmantno mjesto u istočnom djelu Istre.
Naš par je bio ushićen i srećan a pred kamerama su bili prirodni i opušteni, pa nam je fotografisanje mladenaca i snimanje vjenčanog videa bilo pravo uživanje.
Za taj dan bilo je predviđeno još događaja i iznenađenja za Loredanu i Ivicu. Nakon povrataka u predivno dekorisan i uređen restoran Stare Staze mladenci su započeli sa prvim plesom. Ples i zabava se nastavila do kasnih noćnih sati.

Zabavu je na trenutak prekinulo ono što je neizostavno na svakom vjenčanju, slatki dio večeri, svadbena torta. E tu su roditelji spremili još jedno iznenađenje za mladence. Dok su oni sjekli tortu iza njih se upalilo veliko srce od prskalica i započeo je fantastičan vatromet. Uz šampanjac mladenci i njihovi gosti su uživali promatrajući noćno nebo iznad Kršana obasjano veličanstvenim vatrometom. Naše kamere su snimile svaki momenat večeri.

Fotografisanje vjenčanja Rijeka Opatija Viškovo – poseban dan

Fotografisanje vjenčanja Rijeka Opatija Viškovo – poseban dan

Fotografisanje vjenčanja Rijeka Opatija Viškovo – poseban dan

FOTO I VIDEO SHOOTING – poseban dan

Loredana i Ivica su u odabranom paketu imali i poseban dan za fotografisanje i snimanje videa. Njima smo prepustili izbor lokacija. Ona je imala želju da se fotografiše bez vjenčanice, odabrala je dvije haljine, jednu dužu i jednu kraću, koje su joj divno stajale i bile su pun pogodak.

Ivica je odabrao lokacije u kontinentu borovu šumu i vidikovac prema Opatiji. Loredana više voli more pa smo fotografisali i snimali naše mladence u Opatiji, uz more i u prelijepom Opatijskom parku gdje je Ivica zaprosio Loredanu.
Proveli smo predivno vrijeme zajedno dok smo pravili uspomene u vidu fotografije i videa.

Kao fotograf vjenčanja i snimatelj vjenčanja bili smo sretni što su nam poklonili svoje povjerenje i odabrali nas da budemo sa njima na taj veliki dan. Nama lično je bilo drago što smo upoznali tako divne osobe, porodice, …
Na kraju priče pogledajte video i fotografije.