Fotografiranje vjenčanja - Rijeka / Opatija

Aleksandra & Deni

Location :Rijeka – Hrvatska
Location :Opatija – Hrvatska

Photographer : Renata
Videographer : Gogson

Fotografiranje vjenčanja – Angels35 wedding studio

Tog jutra kada smo su uputili u pravcu Rijeke nismo ni sanjali kakvom ćemo predivnom vjenčanju prisustvovati. Bili smo sretni sto napokon idemo snimati i fotografirati vjenčanje od Denija i Sandre jer su dva puta odgađali zbog Covid-19 situacije.

Naša komunikacija s mladencima je bila isključivo on line i jako smo se radovali našem prvom susretu uživo. Dogovor je bio da se nađemo u hotelu Ambasador u Opatiji u čijem je restoranu organizirana proslava vjenčanja.

Bilo je veoma lako komunicirati i dogovarati se oko detalja i organizacije sa Sandrom i Denijem.
Vjenčanje je bilo u crkvi sv.Križa. Obred vjenčanja je bio zaista divan i jako emotivan.

Prije samog ulaska u hotel Ambasador napravili smo kratko fotografiranje i video snimanje naših mladenaca na Opatijskoj obali s Rijekom u pozadini, jer fotografiranje smo dogovorili za ponedjeljak.
Ulazak naših mladenaca u hotel, party, vatromet tu predivnu i veselu atmosferu možemo probati predočiti video snimcima i fotografijama.

FOTO I VIDEO SHOOTING – poseban dan

Nakon dana odmora stigao nam je ponedjeljak kada smo imali poseban dan s našim mladencima za snimanje videa i fotografiranje.
Želja naših mladenaca je bila da se fotografiraju i snimaju kraj Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji gdje je njihova ljubavna priča počela. Sreća naših mladenaca i njihovo prirodno kretanje ispred kamera donijelo je mnogo dobrih snimaka.

 

Druga odabrana lokacija za snimanje videa i fotografiranje našeg para je bila na otoku Krku u predivnoj HERITAGE Villa AQUAMARINE.
Naš ljubazni domačini Dea i Deno su nas dočekali i ponudili nam  vino, ribu, masline , osmijesi se nisu skidali sa lica . Raditi fotošuting i snimati video u takvoj atmosferi je pun pogodak.

Tu su se Aleksandra i Deni preodjenuli te smo imali fotografiranje u vjenčanici i odijelu, nakon toga smo uz samu obalu mora na Rajskom putu napravili divne fotografije i filmske kadrove u prirodi.

fotografiranje vjencanja  – fotograf vjencanja  – snimanje vjencanja  – fotografisanje vjencanja  – fotografije mladenaca  – video snimanje vjencanja  – snimatelj za vjencanje  – fotograf za svadbe – fotografije vjenčanja – fotografije mladenaca