Sigurni smo da svako želi da njihovo vjenčanje bude posebno i nezaboravno iskustvo. Upravo smo to omogućili za Andreu i Dalibora, mladence iz Zagreba, koje smo imali čast snimiti na njihovom velikom danu.
Kao vodeći tim u industriji snimanja vjenčanja, Angels 35 je snimao sve segmente njihovog vjenčanja. Počevši od priprema mladenaca za ceremoniju, do slavljenja na svadbenom parti-u, snimili smo sve trenutke koji čine ovaj poseban dan.

SNIMANJE VJENČANJA

Sve je počelo u kući Dalibora, gdje se pripremao za vjenčanje. Okupio se jedan dio zvanica koji su uz pjesmu, ples, veselje i pokoju emotivnu suzu isčekivali polazak po mladu.
U isto vrijeme, Andrea se pripremala u kući od rođaka, gdje su uz nju bile sestra, kuma i djeveruše. U atmosferi punoj ushićenja, sreće i neizvjesnosti djevojke su se šminkale, oblačile i privodile kraju zadnje pripreme.

Slatko isčekivanje za mladu je bio dolazak svatova, koji su sa pjesmom i veseljem prišli kući da bi je isprosili za mladoženju.

CRKVENO VJENČANJE

Zatim su se svi uputili u crkvu Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetama, gdje je održana ceremonija vjenčanja. Kao što možete zamisliti, bilo je vrlo emotivno.
Nakon svečane ceremonije u crkvi sv. Antun Padovanski, mladence je dočekala fantastična bakljada i ovacije njihovih gostiju. Snimatelji iz Angels 35 su sve snimili, zabeleživši svaki detalj ovog prelepog događaja.

Mladenci su blistali u srebrnoj boji sunca koje se spuštalo ka horizontu, dok je bakljada stvarala magičnu atmosferu koja je ostala urezana u sećanju svim prisutnim gostima. Ovaj poseban trenutak smo sačuvali u našem snimku, tako da mladenci mogu uvek da se vrate u ovaj magični trenutak i osete sve te emocije iznova i iznova.

SVADBENI PARTY

Nakon ceremonije, uslijedio je svadbeni party u hotelu Antunović u Zagrebu. Ulazak mladenaca u salu bio je očaravajući, pun sreće i ljubavi.
Prvi ples koji su otplesali bio je savršen, skladan i emotivan, a nakon toga su sve goste pozvali na plesni podij, gdje je nastavljena vrhunska zabava uz fantastičnu glazbu i puno smijeha.
Angels 35 wedding studio je koristio svaku priliku i snimio na najbolji mogući način vrhunski materijal, a posebno prelijepe kadrove na krovu hotela sa ovim divnim parom.

Andrea i Dalibor su imali vjenčanje iz snova. Svaki detalj je bio pažljivo osmišljen, od prekrasnih lokacija do odabira glazbe i dekoracije. Bilo je to jedno nezaboravno iskustvo, koje će ostati zauvijek upisano u njihove uspomene i srca.

Ako i Vi tražite profesionalno i kreativno snimanje vjenčanja u Zagrebu, obratite se nama u Angels 35 Video Studiju. Mi smo tu da učinimo Vaš poseban dan još nezaboravnijim.

Snimanje vjenčanja Zagreb – Andrea i Dalibor – Wedding highlights

Location :Zagreb – Hrvatska
Location :Sesvete – Hrvatska

Pogledajte  na ovom linku kako izgledaju fotorgafije  Loredana i IvicaRenata fotograf

Angels35 wedding studio jedan od najboljih timova za VIDEO snimanje i fotografisanje vjenčanja. Posjetite naš vimeo i youtube kanal i pogledajte više naših videa. U ponudi imamo nekoliko odličnih video paketa.

Kontaktirajte nas za cijene i pakete.

fotografisanje vjencanja Zagreb – fotograf za vjencanje Zagreb – fotograf za vencanja Zagreb – fotograf vjenčanja Sesvete- snimanje vjenčanja Zagreb – fotograf vjencanja Rijeka –  fotografiranje vjenčanja  Zagreb – fotografije mladenaca Zagreb  – video snimanje vjenčanja Sesvete- snimatelj za vjenčanje Zagreb – fotograf za svadbe – fotografije vjenčanja – fotografije mladenaca – wedding photographer – wedding videographer